Om oss

Vi som skapade denna webbsida är två radioveteraner som gillar radio och musik. Båda två har arbetat inom radio- och musikbranschen i många år. Vi heter Krister Waal och Christian Wijk och är 50 plussare bägge två.
Musiken är vårt stora intresse och har alltid lyssnat på radio genom åren. Därför tyckte vi att vi skulle samla lite sidor där du som radio- och musiklyssnare ska kunna hitta bra radiostationer som spelar musik efter ditt tycke och smak. Du kanske hittar en radio- eller podd-kanal som blir en ny favorit. Vem vet?
Vi har som sagt arbetat länge inom radion och musiken. Dessutom så spelar vi musik på fritiden i ett coverband som har lite småspelningar då och då. Det är riktigt kul att komma ut och spela för publik och se dem digga och eventuellt att dansa till vår musik.
I övrigt med vår sida Radio KC Waal Wijk Live är att vi också vill sprida lite kunskap och skapa nyfikenhet om musik som du kanske inte visste något om sedan tidigare. Sedan gör vi det mycket för vår egen skull också med tanke på att musiken har så stor del i vårt liv och vi gillar att dela med oss av det vi älskar som mest – MUSIKEN!
Du som surfar in på vår sida och känner att det skulle jag vilja vet mer om. Eller det saknar jag på denna snygga och upplysande sida. Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Så ska vi se vad vi kan hitta på och eventuellt ändra på.
Du når oss på vår mejl: info@rkcwaalwijklive.nu
Vill du annonsera på vår sida, mejla: annons@rkcwaalwijklive.nu
Vi kommer svara så fort som möjligt och eventuellt börja en dialog med dig. Helt och hållet beroende på vad ditt meddelande var.
Ha en underbar trevlig radiolyssnare dag! /Krister och Christian

Annonsera

Varför ska man annonsera och då i radio och webbsidor? Mycket tack vare att radio fungerar som oftast finns med i bakgrunden och det budskap som kommer ut från radion sätter sig på eller annat sätt i det undermedvetna. Då är det hörseln som tar emot budskapet men skulle du sätta in en annons på en webbsida så är det ögonen som tar emot budskapet för att sedan sätta sig det undermedvetna.
Det räcker att meddelandet hörs eller syns en liten stund, men när det görs tillräckligt ofta så kommer budskapet fastna till sist. På detta vis blir en annonsering via syn och hörsel väldig effektiv. Det är tack vare att hjärnan i grunden programmerar till att skapa en positiv bilder. Det betyder att hjärna skapar en positiv bild av annonsen och dess budskap.
Vi vet att dessutom att de som är 40 år eller mer har en större tolerans och tålmodighet när det annonseras på radion än om det skulle vara på TV. Att även radio och webben är i gång dygnets alla timmar gör att budskapet når fler personer. Vilket gör att det blir väldigt kostnadseffektivt att ha sin reklam på radio eller webben. Med tanke på att du och ditt företag har flera och upprepande tillfällen att syna och höras under dygnet, kommer att nå och påverka lyssnare och tittare med din reklam eller sponsringsmeddelande.
Så passa på att ta tillfället i akt och se till att ditt budskap syns och hörs!
Vi båda har arbetat med annonsering både inom radio och webben. Vilket gör att vi kan skapa en snygg och träffsäker kampanj för att se till att ditt företag får den exponering som det förtjänar. Dessutom så vet vi och har förståelse och vad det innebär att driva sitt eget företag.
Kontakta oss för mer information eller om det skulle dyka upp frågor. Så kommer du får ett kostnadsförslag på hela kampanjen. Det kostar inget att fråga!
Du når oss på: annons@rkcwaalwijklive.nu